Posts by Year

2020

Rabarbertrifli

2 minutters læsning

Sød og syrlig, blød og sprød rabarbertrifli med hjemmelavede makroner

Rabarberkompot

1 minutters læsning

Rabarberkompot gør det både godt i det salte og det søde køkken. Det er perfekt til kylling og nye kartofler, men er lige så genialt i en trifli eller helt e...

Sød Dutch baby med bær og flødeskum

3 minutters læsning

En sød Dutch baby med bær til er et perfekt alternativ til pandekager. Man får følelsen af at spise en rigtig lækker brunch, men den er lige så nærende og mæ...

Dutch baby med bacon og grønkål

2 minutters læsning

Dutch baby er omelettens instagramvenlig afløser. Den er flot, lækker og når du først har smidt den i ovnen passer den sig selv og vokser sig stor og flot

Sprøde råsyltede rabarber

2 minutters læsning

Jeg elsker rabarber, men den kan godt være lidt tricky at tilberede, hvis man vil finde den perfekte balance mellem sure grene og rabarbermos. Jeg har eksper...

Klassisk jordbærtærte

3 minutters læsning

Klassisk jordbærtærte med mørdejsbund, mazarinfyld, chokolade og vaniljecreme

Nemme hveder

1 minutters læsning

Nemme, men lækre, langtidhævede hveder

Verdens bedste hveder

8 minutters læsning

I denne opskrift har jeg brugt alle de teknikker som jeg kunne forestille mig kunne gøre en hvede bedre. Der er surdej, poolish, tangzhong, spelt og så er de...

Smagfulde hveder med spelt

5 minutters læsning

Lækre hveder med spelt, der giver en dejlig fyldig varm smag, der passer perfekt sammen med kardemommen.

Surdej uden madspild

3 minutters læsning

Surdej kan sagtens laves uden madspild og daglig pasning. Lad surdejen ligge i køleskabet i hverdagen og hiv den frem fredag eller lørdag til weekendens bagn...

Pølsehorn med poolish

2 minutters læsning

Pølsehorn er kongen af snacks og kan nydes af folk i alle aldrer. Med opskriften her er brødet ikke bare en holder til pølsen men meget meget mere

Grüne Bohnensuppe

1 minutters læsning

Grønne bønnesuppe, som vi kalder det, er en tysk klassiker der smager fantastisk!

Elefantfødder

1 minutters læsning

Marengs med chokolade og et strejf af havsalt

Tilbage til toppen ↑