Posts by Year

2021

Tilbage til toppen ↑

2020

Øllebrød med et juletwist

Øllebrød er en lækker morgenmad og en god måde at undgå madspild. Her krydres den med et juleagtigt twist, men den kan spises hele året rundt.

Surdejsboller

Surdejsboller er nok det jeg bager mest, da processen er en del mere fleksibel end brødbagning og derfor passer rigtig godt ind i en travl hverdag. Selvom je...

Rabarbertrifli

Sød og syrlig, blød og sprød rabarbertrifli med hjemmelavede makroner

Rabarberkompot

Rabarberkompot gør det både godt i det salte og det søde køkken. Det er perfekt til kylling og nye kartofler, men er lige så genialt i en trifli eller helt e...

Sådan starter du en surdej op

Surdej kan sagtens laves uden madspild og daglig pasning. Lad surdejen ligge i køleskabet i hverdagen og hiv den frem fredag eller lørdag til weekendens bagn...

Sød Dutch baby med bær og flødeskum

En sød Dutch baby med bær til er et perfekt alternativ til pandekager. Man får følelsen af at spise en rigtig lækker brunch, men den er lige så nærende og mæ...

Dutch baby med bacon og grønkål

Dutch baby er omelettens instagramvenlig afløser. Den er flot, lækker og når du først har smidt den i ovnen passer den sig selv og vokser sig stor og flot

Sprøde råsyltede rabarber

Jeg elsker rabarber, men den kan godt være lidt tricky at tilberede, hvis man vil finde den perfekte balance mellem sure grene og rabarbermos. Jeg har eksper...

Verdens bedste hveder

I denne opskrift har jeg brugt alle de teknikker som jeg kunne forestille mig kunne gøre en hvede bedre. Der er surdej, poolish, tangzhong, spelt og så er de...

Surdej uden madspild

Surdej kan sagtens laves uden madspild og daglig pasning. Lad surdejen ligge i køleskabet i hverdagen og hiv den frem fredag eller lørdag til weekendens bagn...

Pølsehorn med poolish

Pølsehorn er kongen af snacks og kan nydes af folk i alle aldrer. Med opskriften her er brødet ikke bare en holder til pølsen men meget meget mere

Grüne Bohnensuppe

Grønne bønnesuppe, som vi kalder det, er en tysk klassiker der smager fantastisk!

Tilbage til toppen ↑