Fordi jeg har en del ting på hjerte når det gælder madlavning, har længe gerne ville tilføje en sektion med rene blogposts til siden og den er ENDELIG klar.

Min primære tid til at lege blogger er dog den tid, jeg kan stjæle ved at stå rigtig tidligt op en weekendmorgen. Når man så samtidigt vælger at bygge en stor del af det tekniske selv, så er det enten opskrifter eller nye funktioner som tiden kan bruges til. De sidste to måneder er den stået på nye funktioner, men nu er jeg også ved at være i mål.

Et billede af et brød
Et billede af brød 😊

At dele tingene op, håber jeg også vil gøre det nemmere at få nogle flere indlæg på bloggen da vi så ikke behøver at lave en opskrift for at komme med alt vores visdom, eller komme med alt vores visdom bare fordi vi vil lægge en opskrift op.

Til de nysgerrige kan jeg sige at bloggen kører på teknologien Jekyll. Det er efter min mening skide smart, men som min søster sagde da hun blev introduceret til det:

“Hvorfor helvede har vi ikke bare lavet en lavet en skide WordPress-blog!” - Helene

… Og ja, det er godt spørgsmål, som jeg også har stillet mig selv et par gange. Jeg kunne dog fylde flere blogindlæg om dette, men væsentligst så er følgende: Det er gratis at bruge og gratis at hoste så de eneste omkostninger til hele bloggen er registrering af Breddamsmad.dk. Samtidigt har jeg fuld kontrol over både vores data (opskrifter og indlæg) og udseendet, hvor det kun er mine evner der sætter begrænsningerne😊

Men om ikke andet så er den er og jeg glæder mig til at komme videre med opskrifterne når jeg lige har rettet de sidste småfejl rundt omkring😜

Kategorier:

Opdateret:

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver ikke offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *

Indlæser...