Surdejsrundstykker: Håndværkere og grovstykker

Surdej og brød – Opskrifter – Morgenmad og brunch

For at være helt ærlig smager de her slet ikke som rundstykker fra bageren. Men for at være helt ærlig skal de helst også smage...

Grove potato buns - Verdens bedste burgerboller

Opskrifter – Aftensmad

Potato buns er burgerboller som de er skal være til en klassisk amerikansk burger. Jeg har tilladt migt at tilføje groft mel og langtidshæve dem,...

Pølsehorn med poolish

Surdej og brød – Børnemad – Snacks og tilbehør

Pølsehorn er kongen af snacks og kan nydes af folk i alle aldrer. Med opskriften her er brødet ikke bare en holder til pølsen men...

Banakage med chokolade, peanut og surdej

Kage – Surdej – Opskrifter

Banankage med chokolade og peanuts, med en dej på speltmel og surdej, så den giver det maksimalt gas på alle smagsnuancer.

Bløde og saftige fødselsdagsboller

Surdej og brød – Opskrifter

Fødselsdagsboller med tangzhong, der giver ekstra luftige og saftige boller, som er gode i et par dage

Grüne Bohnensuppe

opskrift – Aftensmad

Grønne bønnesuppe, som vi kalder det, er en tysk klassiker der smager fantastisk!

Kransekagetoppe

Dessert

Klassiske kransekagetoppe

Elefantfødder

Dessert – Kage og bagværk

Marengs med chokolade og et strejf af havsalt

Chocolate chip cookies

Kage og bagværk

Sprøde og bløde

Cacio e Pepe - Pasta med peber

Pasta – Principper – Peber – Ost – Opskrifter

En cremet og smagfuld pastaret med kun tre ingredienser og lidt madlavningsmagi

Langtidshævede brioche burgerboller

Surdej og brød – Aftensmad

Med tangzhong, der giver ekstra saftige boller