Koldskål med æg og citron

Dessert – Snacks – Morgenmad og brunch

Lækker hjemmelavet koldskål med både æg og citron

Klassisk jordbærtærte

Kage og bagværk – Dessert

Klassisk jordbærtærte med mørdejsbund, mazarinfyld, chokolade og vaniljecreme

Nemme hveder

Morgenmad og Brunch – Forår

Nemme, men lækre, langtidhævede hveder

Verdens bedste hveder

Morgenmad og Brunch – Forår

I denne opskrift har jeg brugt alle de teknikker som jeg kunne forestille mig kunne gøre en hvede bedre. Der er surdej, poolish, tangzhong, spelt...

Smagfulde hveder med spelt

Kage og bagværk

Lækre hveder med spelt, der giver en dejlig fyldig varm smag, der passer perfekt sammen med kardemommen.

Fish 'n' chips med ærtemos

Aftensmad

Sprøde fisk og lækre fritter

Surdej uden madspild

Surdej – Guide – Opskrifter

Surdej kan sagtens laves uden madspild og daglig pasning. Lad surdejen ligge i køleskabet i hverdagen og hiv den frem fredag eller lørdag til weekendens...

Brownie med chokoladestykker

Dessert – Kage og bagværk

Den perfekte bløde brownie med chokoladestykker

Super nem forårsdessert: Råsyltet rabarber med mascarponecreme og chokolade

Forår – Dessert – Opskrifter

Rabarber smager bare af forår og dens syrlighed spiller godt op imod den fede mascarpone creme og den mørke chokolade.

Surdejsrundstykker: Håndværkere og grovstykker

Surdej og brød – Opskrifter – Morgenmad og brunch

For at være helt ærlig smager de her slet ikke som rundstykker fra bageren. Men for at være helt ærlig skal de helst også smage...

Grove potato buns - Verdens bedste burgerboller

Opskrifter – Aftensmad

Potato buns er burgerboller som de er skal være til en klassisk amerikansk burger. Jeg har tilladt migt at tilføje groft mel og langtidshæve dem,...

Pølsehorn med poolish

Surdej og brød – Børnemad – Snacks og tilbehør

Pølsehorn er kongen af snacks og kan nydes af folk i alle aldrer. Med opskriften her er brødet ikke bare en holder til pølsen men...